Hoved : Filutvidelser : .zw Fil

.zw Filutvidelse

Filtype 1Zooper Widget Template

Utvikleren MYCOLORSCREEN
Kategori Compressed Files
Format Zip

Hva er en ZW fil?

Komprimert .ZIP arkiv opprettet og brukt av Zooper Widget Pro, en android app som brukes til å lage egendefinerte Android widgets; lagrer en mal med alle ressursene i widgeten, for eksempel bitmap og fonter.

Mer informasjon

Når du lagrer en mal, lagres ZW-filen i mappen "ZooperWidget" på SD-kortet sammen med et .PNG skjermbilde av widgeten din. Du kan dele malen ved å plassere den i mappen "ZooperWidget" på SD-kortet til mottakerens enhet.

MERK: Den gratis versjonen av Zooper Widget kan ikke åpne ZW-filen, bare Zooper Widget Pro kan åpne ZW-filen.

Programmer som åpnes ZW filer

Filtype 2Chinese Text File

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format N/A

.ZW alternativnummer 2

Tekstdokument som inneholder kinesiske tegn; bruker ASCII / Chinese Character Encoding; ligner en .HZ fil, men bruker en annen kodestil; også kjent som en HXWZ-fil.

Mer informasjon

ZW-formatet ble primært brukt til å sende kinesisk tekst via terminalkommunikasjonsprogrammer. Siden de fleste operativsystemer støtter flere språk nå, er ikke ZW-filer vanligvis brukt.

Programmer som åpnes ZW filer
Windows
NJStar
XingXing
HZ
Linux
HZ
Macintosh
HZ
SubTitle
HanziTerm

Om ZW filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .zw er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Chinese Text File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.