Hoved : Filutvidelser : .ybk Fil

.ybk Filutvidelse

Filtype 1YanCEyWare eBook

Utvikleren YanCEyWare
Kategori eBook Files
Format Binary

Hva er en YBK fil?

Elektronisk bok som kan leses på en stasjonær datamaskin ved hjelp av YanCEyDesktop; kan også leses på en Pocket PC PDA ved hjelp av YanCEyWare Reader; støtter tekst, grafikk, utheving, koblinger over e-bøker og sidevisningshistorie; felles format som brukes til å lagre Kirken av Siste Dagers Helliges litteratur og andre religiøse tekster, selv om den også kan brukes til andre ikke-fiksjonelle og fiktive tekster.

Mer informasjon

YBK-filer må lagres i biblioteket \ biblioteket på SD-kortet som brukes av PDA for å kunne fungere riktig.

YanCEyWare Reader for Pocket PC og Windows Mobile ble distribuert som donasjon -Ware fra YanCEyWare nettsted. Programvaren er imidlertid ikke lenger tilgjengelig eller vedlikeholdt.

Programmer som åpnes YBK filer
Windows
YanCEyDesktop

Filtype 2Microsoft Encarta Yearbook File

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

.YBK alternativnummer 2

Inneholder oppdateringer til artikler og annet innhold i Encarta-encyklopedi; hjelper med å holde Encarta-informasjon oppdatert uten å oppgradere hele programmet; lokalisert i katalogen \ \ Programmer \ Microsoft Reference \ Encarta Encyclopedia \ UpdateXX \ ".

Programmer som åpnes YBK filer
Windows
Microsoft Encarta Encyclopedia

Om YBK filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ybk er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Microsoft Encarta Yearbook File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.