Hoved : Filutvidelser : .xps Fil

.xps Filutvidelse

Filtype XML Paper Specification File

Utvikleren Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format Zip

.XPS alternativnummer

En XPS-fil er et dokument som inneholder fast sideoppsettinformasjon skrevet i XPS-sidebeskrivelsesspråket. Det definerer layout, utseende og utskrift av informasjon for et dokument. XPS-filer ligner .PDF filer, men lagret i Microsofts proprietære XPS-format.

Mer informasjon

XPS-filen åpnes i Microsoft XPS Viewer

XPS-filen kan brukes til å vise, dele, lagre og beskytte innholdet til dokumentet ditt. Det er en stor mengde Windows-programmer som kan brukes til å lage en XPS-fil. Du kan imidlertid bare vise, signere og angi tillatelser av en XPS-fil gjennom XPS Viewer. Når du lagrer XPS-innholdet i XPS-formatet, kan du ikke lenger redigere XPS-filen.

XPS ble designet som en erstatning for formatet Enhanced Metafile ( .EMF ). Det ligner en .PDF fil, men er basert på XML istedenfor PostScript-språket. XPS-filer kan opprettes i Windows ved å velge "Microsoft XPS Document Writer" som skriveren når du skriver ut et dokument.

MERK: XPS-filer kan åpnes med Microsofts XPS Viewer, som følger med Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Internet Explorer 6 eller nyere. Det er også en del av XPS Essentials Pack, som kan lastes ned fra Microsoft og brukes sammen med Windows XP.

Programmer som åpnes XPS filer
Windows
Adobe Acrobat
Google Drive
Nuance OmniPage
KDE Okular
Dolphin
Microsoft Word
Calibre
Microsoft XPS Viewer
Pagemark XpsViewer
Nuance PDF Converter Professional
Dolphin Futures XPS Viewer
Pagemark XpsConvert
XPS Annotator
Microsoft PowerPoint
Linux
Adobe Acrobat
Google Drive
KDE Okular
Dolphin
Calibre
Pagemark XpsViewer
MuPDF
Macintosh
Adobe Acrobat
Apple Safari
Google Drive
KDE Okular
Microsoft PowerPoint for Mac
Dolphin
Calibre
Pagemark XpsViewer
NiXPS View
NiXPS Edit
Nuance Power PDF Standard for Mac
iOS
Apple Safari

Om XPS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .xps er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype XML Paper Specification File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.