Hoved : Filutvidelser : .xnb Fil

.xnb Filutvidelse

Filtype XNA Game Studio Binary Package

Utvikleren Microsoft
Kategori Spillfiler
Format Binary

.XNB alternativnummer

Binær datafil opprettet med XNA Game Studio Express, en IDE utviklet for å utvikle Windows og Xbox 360-spill; inneholder en eller flere filer i en enkelt pakke.

Mer informasjon

XNB-formatet regnes som et "mellomformat" siden det pakker originale filer inn i en proprietær filtype. XNB-filer refereres av spill som er opprettet med XNA Game Studio Express og er ikke ment å bli åpnet manuelt.

Et eksempel spill som bruker XNB-filer er Terraria, et 2D-action og eventyrspill. Terraria lagrer grafikk-, lyd- og andre spilldata ved hjelp av XNB-filer.

MERK: Mens de fleste XNB-filer ikke kan åpnes direkte, kan bildefiler, for eksempel .PNG bilder, hentes fra en XNB-fil ved hjelp av et program som GXView (en del av The GameTools Suite).

Programmer som åpnes XNB filer

Om XNB filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .xnb er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype XNA Game Studio Binary Package Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.