Hoved : Filutvidelser : .xccrashpoint Fil

.xccrashpoint Filutvidelse

Filtype Xcode Crash Point File

Utvikleren Apple
Kategori Data Files
Format N/A

.XCCRASHPOINT alternativnummer

En XCCRASHPOINT-fil er en krasjfil opprettet av Xcode for å lagre data om en appkrasj for rapportering og feilsøking. Den inneholder en .CRASH fil og andre logger som lagrer informasjon om tilstanden til datamaskinen på tidspunktet for et krasj, og inkluderer tidsstempel, program og minne dump informasjon.

Mer informasjon

Apple Xcode er en programvareutvikling IDE som brukes til å utvikle iOS- og OS X-apper. Programvaren gir en rekke verktøy som hjelper utviklere å bygge opp brukergrensesnittkomponenter og skrive kildekode.

Du kan høyreklikke på en XCCRASHPOINT-fil, og deretter velge Vis pakkeinnhold → DistributionInfos → alle → Logger. Du finner noen krasjlogger her som er relatert til den krasjen.

Programmer som åpnes XCCRASHPOINT filer

Om XCCRASHPOINT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .xccrashpoint er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Xcode Crash Point File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.