Hoved : Filutvidelser : .x_t Fil

.x_t Filutvidelse

Filtype Parasolid Model Part File

Utvikleren Siemens PLM Software
Kategori CAD Files
Format Text

.X_T alternativnummer

En X_T-fil er en modelldel fil opprettet av Parasolid, et CAD-geometrisk modelleringsprogram. Den inneholder 3D-modelldata som geometri, topologi og farge. X_T-filer er utformet som et standardeksportformat for deling av Parasolid CAD-modeller.

Mer informasjon

X_T-filer brukes av standard-, oversetter- og bodyshop-utgavene til Parasolid, og brukes i stedet for eldre versjon XMT_TXT og XMP_TXT-filer. X_T-filene lagres i tekstformat og kan eksporteres og importeres ved hjelp av en rekke andre CAD-programmer. X_T-filer kan også lagres i binært format i .X_B filer, som er mindre vanlige enn X_T-filer.

Programmer som åpnes X_T filer
Windows
Adobe Acrobat
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
Kubotek USA KeyCreator
Linux
Adobe Acrobat
Siemens PLM Software Parasolid
Macintosh
Adobe Acrobat
Autodesk Fusion 360

Om X_T filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .x_t er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Parasolid Model Part File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev Anonim195:
Hallo! Jeg vet ikke hvordan jeg havnet her, men jeg vil takke deg for informasjonen om .x_t-utvidelsen. Det ser ut som en veldig imponerende type fil for å fungere med Parasolid-modeller. Hvilke bruksområder får den i bransjen? Jeg forstår deres evner for geometrisk modellering, men jeg var nysgjerrig på hvordan forskjellige virksomheter kan innlemme det i produktene sine... Les mer