Hoved : Filutvidelser : .wtv Fil

.wtv Filutvidelse

Filtype Windows Recorded TV Show File

Utvikleren Microsoft
Kategori Video Files
Format Binary

.WTV alternativnummer

Videofil registrert av Windows Media Center, et program som brukes til å spille av multimedieinnhold og spille inn TV-programmer; koder for video ved hjelp av MPEG-2 komprimering og lyd ved bruk av MPEG-1 Layer II eller Dolby Digital AC-3 komprimering; kan også inneholde beskrivende metadata og digital rettighetsadministrasjon (DRM) -informasjon.

Mer informasjon

WTV-filer er opprettet av Stream Buffer Engine (SBE) når Windows Media Center registrerer et TV-show. De lagres som standard i \ Users \ public \ Recorded TV \ katalogen. Innspilte show kan åpnes og spilles av i Windows Media Center.

WTV-filformatet erstattet det forrige .DVR-MS filformatet i Windows 7-versjonen av Windows Media Center. WTV-filer kan konverteres tilbake til DVR-MS-filer ved å høyreklikke dem i Windows Media Center og velge alternativet "Konverter til .dvr-ms format".

Programmer som åpnes WTV filer
Windows
Microsoft Windows Media Center
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
Nero
CyberLink PowerDVD
DRD Systems VideoReDo
Bigasoft WTV Converter
DVRSoft WTV to AVI Converter

Om WTV filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .wtv er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Windows Recorded TV Show File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.