Hoved : Filutvidelser : .wrypt Fil

.wrypt Filutvidelse

FiltypePanwrypter Depleted Storage Volume File

Utvikleren Entropic
Kategori Encoded Files
Format N/A

.WRYPT alternativnummer

En WRYPT-fil er en utarmet lagringsvolumfil opprettet av Panwrypter, et program som brukes til å sikre digitale filer og beskytte dem mot uautoriserte brukere, inkludert cyberkriminelle. Den inneholder uttømte data for en fil eller mappe som ligger på et bestemt nettsted som har blitt beskyttet med Panwrypter.

Mer informasjon

Panwrypter sikrer filene dine ved å restrukturere (tømme) dataene i filene, og lagre deler av dataene i flere lagringsvolumfiler (WRYPT-filer) på forskjellige steder. Filene kan lagres på en online fillagringstjeneste eller fysisk side. Dataene i en sikret fil kan bare nås ved å samle lagringsvolumfiler (WRYPT-filer) fra hver plassering ved hjelp av Panwrypter. Denne sikkerhetsmetoden gjør at filene er vanskelige å hacke.

MERK: Dataene i en WRYPT-fil er ikke-lineære, ikke-sekvensielle data som bare kan gjenopprettes ved hjelp av Panwrypter.

Programmer som åpnes WRYPT filer

Om WRYPT filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .wrypt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Panwrypter Depleted Storage Volume File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.