Hoved : Filutvidelser : .wpi Fil

.wpi Filutvidelse

Filtype Inkling Sketch Binary File

Utvikleren Wacom
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.WPI alternativnummer

Skissfil laget av Inkling, en pakke, som inneholder en penn, mottaker og applikasjon, som fanger papirskisser og konverterer dem til digitale skisser; inneholder en skisse som består av lag og pennestrenger som kan manipuleres, slås sammen eller fjernes.

Mer informasjon

Inkling består av en penn, mottaker og Inkling Sketch Manager-applikasjonen. Pennen og mottakeren plukker opp bevegelsene dine sammen med trykknivået på pennestroppene dine, mens du skisserer og konverterer dem til et digitalt bilde, som er WPI-filen. Bildet kan deretter ses og redigeres med Inkling Sketch Manager, som også lar deg eksportere bildet til Photoshop, Illustrator og SketchBook Pro for videre redigering.

MERK: Wacom Inkling Sketch Manager er inkludert i kjøpet av Wacom Inkling-pakken.

Programmer som åpnes WPI filer

Om WPI filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .wpi er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Inkling Sketch Binary File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.