Hoved : Filutvidelser : .wmz Fil

.wmz Filutvidelse

Filtype 1Compressed Windows Media Player Skin

Utvikleren Microsoft
Kategori Settings Files
Format Zip

Hva er en WMZ fil?

Forhåndsinstallert eller tilpasset hud som endrer utseendet til Windows Media Player-grensesnittet; inneholder en kombinasjon av grafikk og JScript-kode som definerer oppførselen til hvert element i huden; komprimert ved hjelp av ZIP-komprimering.

Programmer som åpnes WMZ filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Corel WinZip
SkinDoc

Filtype 2Compressed Windows Metafile

Utvikleren Microsoft
Kategori Vector Image Files
Format Zip

.WMZ alternativnummer 2

Zip-komprimert .WMF fil opprettet ofte av eldre versjoner av Microsoft Office-programmer; Noen ganger eksporteres når du lagrer dokumenter til HTML-format eller når du sender e-post til dokumentinnhold. kan inneholde innebygde ligninger, utklippskunst eller annen vektorgrafikk.

Mer informasjon

Du kan dekomprimere en WMZ-fil i en WMF-fil ved hjelp av et dekomprimeringsverktøy som støtter .ZIP komprimering. Du kan kanskje endre navn på ".wmz" -utvidelsen til ".zip" først og deretter åpne den med dekomprimeringsverktøyet.

Programmer som åpnes WMZ filer

Om WMZ filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .wmz er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Compressed Windows Metafile Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.