Hoved : Filutvidelser : .vncloc Fil

.vncloc Filutvidelse

Filtype Screen Sharing VNC Internet Location

Utvikleren Apple
Kategori Misc Files
Format XML

.VNCLOC alternativnummer

Tilkoblingsfil opprettet av skjermdeling, et eksternt skrivebordskontrollprogram som følger med Mac OS X; lagret i et XML-format og inneholder forbindelsesadressen til den eksterne datamaskinen; brukes som en snarvei for å åpne en skjerm delingsøkt; opprettet ved å velge Tilkobling → Lagre som ... i Skjermdeling-programmenyen mens en delingsøkt er åpen.

Mer informasjon

Før du åpner en delingsøkt, må den eksterne datamaskinen ha skjermdeling aktivert. Du kan aktivere skjermdeling i systeminnstillingene ved å velge Deling og deretter sjekke "Skjermdeling" -boksen. Den eksterne datamaskinen kan spesifisere innloggings- og tilgangstillatelser.

For å koble til en skjermdelingsdatamaskin for første gang kan du enten 1) åpne skjermdelingsprogrammet (finnes i / System / Library / CoreServices /) , eller 2) velg Gå → Koble til server ... i Finder og skriv deretter inn vnc: // ipaddress /, der "ipaddress" er IP-adressen til den eksterne datamaskinen med deling slått på. VNC er protokollen som brukes til fjernkontroll på skrivebordet.

MERK: Apple-skjermdeling er ikke tilgjengelig i macOS.

Programmer som åpnes VNCLOC filer
Macintosh
Apple Screen Sharing

Om VNCLOC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .vncloc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Screen Sharing VNC Internet Location Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.