Hoved : Filutvidelser : .vmx Fil

.vmx Filutvidelse

Filtype 1VMware Configuration File

Utvikleren VMware
Kategori Settings Files
Format Text

Hva er en VMX fil?

Konfigurasjonsfil som brukes av VMware virtualiseringsprogramvare som VMware Workstation og VMware Fusion; lagrer innstillinger for en virtuell maskin opprettet med guiden Ny virtuell maskin; inkluderer innstillingene for minne, harddisk og prosessorgrense gjør det mulig å starte en virtuell maskin i programvaren.

Mer informasjon

VMX-filer lagres i et vanlig tekstformat og inneholder en liste over innstillinger i form av eiendom = verdi. For eksempel kan innstillingen for minnesgrensen være "512", noe som betyr at 512 MB RAM er det maksimale minnet som er tillatt for den virtuelle maskinen.

VMX-filer lagret for VMware Fusion lagres vanligvis innenfor en .VMWAREVM pakke.

MERK: Hvis den virtuelle maskinen ble opprettet med en tidligere Linux-versjon av VMware Workstation, kan konfigurasjonsfilen bruke utvidelsen .CFG .

Programmer som åpnes VMX filer
Windows
VMware Workstation
Linux
VMware Workstation
Macintosh
VMware Fusion

Filtype 2Cubase Mixer Settings File

Utvikleren N/A
Kategori Settings Files
Format Binary

.VMX alternativnummer 2

Konfigurasjonsfil som brukes av Steinberg musikkproduksjonsprogrammer, som Cubase og V-Stack; inneholder kanal- og effektinnstillinger for en lydmikser; pleide å lagre og laste tilpassede mikserkonfigurasjoner.

Programmer som åpnes VMX filer
Windows
Steinberg Cubase
Steinberg V-STack
Macintosh
Steinberg Cubase
Steinberg V-STack

Filtype 3Valve Map Backup File

Utvikleren Valve
Kategori Spillfiler
Format Text

.VMX alternativnummer 3

Kartryggingsfil opprettet av Source SDK, en SDK som brukes til å modifisere spill som leveres av Valves Steam-spilltjeneste; inneholder en sikkerhetskopi av en .VMF kartfil opprettet av Hammer Editor-komponenten i Source SDK.

Mer informasjon

Hammer Editor lager automatisk en VMX-fil når en VMF-kartfil lagres. Derfor kan de brukes til å returnere et kart tilbake til det siste lagringspunktet.

Programmer som åpnes VMX filer

Om VMX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .vmx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Valve Map Backup File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.