Hoved : Filutvidelser : .vlt Fil

.vlt Filutvidelse

Filtype 1WinVault File Archive

Utvikleren WinVault
Kategori Encoded Files
Format N/A

Hva er en VLT fil?

Sikker containerformat (referert til som en "hvelv") som lagrer data kryptert med AES-kryptering; Etter at filer er lagt til i hvelvet, er filen sikret med et passord; kan åpnes ved å bruke WinVaults fil → Ekstrautstyr og gi riktig passord.

Programmer som åpnes VLT filer
Windows
WinVault

Filtype 2VLC Media Player Skin File

Utvikleren VideoLAN
Kategori Settings Files
Format Zip

.VLT alternativnummer 2

Hudfil som brukes av VLC-mediespiller, et multimedieavspillingsprogram; inneholder .PNG filer, .TTF font filer og en .XML fil som beskriver strukturen og utformingen av huden; bruker PNG-grafikk for logoer, bakgrunner og bilder av de forskjellige tilstandene til programkontroller; kan lagres med enten .ZIP eller .TAR.GZ komprimeringsformater.

Mer informasjon

VLC media player skins kan opprettes og redigeres med VLC Skin Editor. I tillegg, siden VLT-filer er lagret i et zip-format, kan du omdøpe utvidelsen til ".zip" og åpne dem med et Zip-dekomprimeringsverktøy. Herfra kan du manuelt endre innholdet i huden og deretter ompakke det som en komprimert VLT-fil.

MERK: VLT-filer fungerer bare med Windows og Linux-versjonen av VLC-mediespilleren. De fungerer ikke med Mac OS X-versjonen. Flere VLC media player skins er tilgjengelig fra VideoLANs nettsted.

Programmer som åpnes VLT filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Linux
VideoLAN VLC media player
VideoLAN VLC Skin Editor
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om VLT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .vlt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype VLC Media Player Skin File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.