Hoved : Filutvidelser : .vcd Fil

.vcd Filutvidelse

Filtype 1Virtual CD

Utvikleren H+H
Kategori Disk Image Files
Format N/A

Hva er en VCD fil?

En VCD-fil er et diskbilde av en CD eller DVD, og gjenkjennes av Windows som en faktisk plate, selv om dataene er på harddisken. VCD-filer tillater at CDer og DVDer kan brukes uten å kreve fysiske stasjoner og er nyttig for montering av plater på nettverksdatamaskiner.

Mer informasjon

Hvis du mottar en VCD-fil, kan du åpne den med utvalgte CD- og DVD-brennere og rippe programmer, for eksempel H + H Software Virtual CD, Roxio Popcorn, Roxio Toast og Roxio Creator NXT Pro. VCD-filer kan også spilles med gratis MPlayer.

Programmer som åpnes VCD filer
Windows
Roxio Creator
CyberLink PowerDVD
HH Software Virtual CD
WinMount International WinMount
Macintosh
Roxio Toast

Filtype 2FarStone Virtual Drive

Utvikleren N/A
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.VCD alternativnummer 2

Kopi av en CD eller ubeskyttet DVD lagret som komprimert bilde, eller virtuell plate; kan kjøres i stedet for den originale platen i en av opptil 23 virtuelle stasjoner.

Programmer som åpnes VCD filer

Filtype 3Valve Choreography Data File

Utvikleren Valve
Kategori Data Files
Format Text

.VCD alternativnummer 3

Fil som brukes av ventilkildens spillmotor; laget av Faceposer-verktøyet, som er inkludert i Source SDK; sparer ansiktsuttrykk, leppesynker og bevegelsessekvenser for skuespillere i scenen; ofte brukt til scripting cutscenes.

Mer informasjon

VCD-filer lagres i et XML-lignende tekstformat.

Programmer som åpnes VCD filer

Filtype 4Value Change Dump File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format N/A

.VCD alternativnummer 4

Datadumping generert av logiske simuleringsprogrammer og lagret i et tekstformat; inneholder headerinformasjon, variable definisjoner og verdiendringer for spesifiserte variabler; verdiendringer er gitt i skalar eller vektorformat, basert på typen av variabel.

Programmer som åpnes VCD filer
Windows
Altera Quartus II
Linux
GTKWave

Om VCD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .vcd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Value Change Dump File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.