Hoved : Filutvidelser : .vb Fil

.vb Filutvidelse

Filtype 1Visual Basic Project Item File

Utvikleren Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

Hva er en VB fil?

En VB-fil er en prosjektelementfil skrevet i Visual Basic-språket, et objektorientert programmeringsspråk som er opprettet av Microsoft for bruk med .NET Framework. Den inneholder Visual Basic-instruksjoner i ASCII-tekstformat.

Mer informasjon

Et prosjektelement kan referere til en rekke Visual Basic-prosjektkomponenter. Hver tilgjengelig prosjektoppgave er forskjellig basert på om du jobber i et lokalt eller webprosjekt. Eksempler på prosjektelementer inkluderer en Windows-skjema, påloggingsskjema, splash-skjerm, dialog, klasse, grensesnitt, kodefil, egendefinert kontroll, web tilpasset kontroll eller installatørklasse. Utvidelsen "vb" brukes til alle disse elementene.

Visual Basic er et programmeringsspråk implementert på .NET-rammen. Visual Basic .NET (VB.NET) ble utgitt i 2002 for å erstatte det opprinnelige Visual Basic-språket. VB.NET-språket brukes til å lage programmer basert på .NET, for eksempel webapplikasjoner og XML-webtjenester. ".NET" ble til slutt droppet av Microsoft i 2005, og VB-filen er nå brukt av Microsoft Visual Studio.

MERK: VB-filer kan også brukes til å inneholde virus eller annen malware. Derfor må du ikke åpne VB-filer hvis de er et ukjent e-postvedlegg.

Programmer som åpnes VB filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft WScript
Macintosh
MacVim

Filtype 2Grand Theft Auto Audio File

Utvikleren Rockstar Games
Kategori Audio Files
Format Binary

.VB alternativnummer 2

Lydfil brukt av Grand Theft Auto (GTA) 3 og GTA: Vice City-spill for PlayStation 2; lagrer flere lydklipp og inneholder radiostasjonsklipp, radionyhetsklipp og cutscene-lyd; brukes til lydavspilling under gameplay.

Mer informasjon

VB-filer kan konverteres til .WAV formatet med MFAudio ved å angi følgende programalternativer:

Programmer som åpnes VB filer

Filtype 3Virtual Boy ROM File

Utvikleren N/A
Kategori Spillfiler
Format N/A

.VB alternativnummer 3

Spill ROM opprettet fra et Nintendo Virtual Boy videospill; inneholder data fra en Virtual Boy-patron lagret i en skrivebeskyttet fil; kan spilles på en PC ved hjelp av Virtual Boy-emuleringsprogram som Red Dragon.

Mer informasjon

Virtual Boy var en bærbar spillkonsoll utviklet av Nintendo og utgitt i 1995. Det inkluderte et headset som ga en 3D-opplevelse for spillere.

Programmer som åpnes VB filer
Windows
Red Dragon
Reality Boy
Virtual-E

Om VB filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .vb er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Virtual Boy ROM File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.