Hoved : Filutvidelser : .uft Fil

.uft Filutvidelse

Filtype Torque Font Cache File

Utvikleren GarageGames
Kategori Developer Files
Format Binary

.UFT alternativnummer

En UFT-fil er en font cache-fil opprettet av Torque, en spillmotor som brukes til å lage to og tredimensjonale videospill. Den inneholder fontgrafikk som brukes til å vise tekst i spillet. UFT-filer genereres av Torque 2D eller 3D SDKs fra en skrift som er valgt av utvikleren (for eksempel Arial 12, Times 14, etc.).

Mer informasjon

Når en utvikler inneholder en skrift i dreiemoment, genererer SDK automatisk en UFT-fil for hver skrifttype du bruker (for eksempel Arial 18 (ansi) .uft). Disse skrifttypefilene inneholder bitmapgrafikk av hver av tegnglimene som brukes i spillteksten. På grunn av denne pre-caching kan motoren raskt laste de forhåndsgjengde bitmap-tegnene som grafisk tekst i spillet.

Programmer som åpnes UFT filer

Om UFT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .uft er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Torque Font Cache File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.