Hoved : Filutvidelser : .tsp Fil

.tsp Filutvidelse

Filtype 1Digital TV DVR Recording

Utvikleren N/A
Kategori Video Files
Format Binary

Hva er en TSP fil?

MPEG-2 Transport (TSP) videofil opprettet av en DVR, for eksempel en DISH Network DVR; inneholder et innspilt tv-program eller en film lagret på DVR-harddisken; kan bruke forskjellige kodingsformater for lyd- og videostrømmene, og det kan derfor være vanskelig å dekode eller spille på en standard programvarevideospiller.

Mer informasjon

Noen TSP-filer kan spilles med Zoom Player, men ofte må de "demuxed" i lyd- og videofiler separat og deretter rekonstrueres til en ny videofil før de kan spilles.

Programmer som åpnes TSP filer

Filtype 2TrueSpeech Audio File

Utvikleren DSP Group
Kategori Audio Files
Format Binary

.TSP alternativnummer 2

Lydfil opprettet i TrueSpeech-formatet, som ble utviklet av DSP-gruppen; brukes til koding av menneskelig tale og inneholder ofte ordklipp som kan streames fra Internett til lave bithastigheter; Vanligvis opprettet fra en standard .WAV fil.

Programmer som åpnes TSP filer
Windows
FFmpeg
DSP Group TrueSpeech Player
DSP Group TrueSpeech Converter
Linux
FFmpeg
Macintosh
FFmpeg
DSP Group TrueSpeech Player
DSP Group TrueSpeech Converter

Filtype 3Keithley Instruments TSP Script

Utvikleren Keithley Instruments
Kategori Developer Files
Format N/A

.TSP alternativnummer 3

En TSP-fil er et skript som brukes til å laste blokker med kode på avanserte elektriske instrumenter utviklet av Keithley Instruments. Den inneholder Lua skriptspråk, som kan inkludere kommandoer for et instrument og programmeringsfunksjoner, for eksempel looping og forgrening.

Mer informasjon

Elektriske instrumenter utviklet av Keithley Instruments brukes av forskere og ingeniører. TSP-filer kjøres kun på Keithley-instrumenter med en Test Script Processor (TSP) og kan kjøres fra instrumentets frontpanel.

Du kan opprette en TSP-fil fra grunnen ved hjelp av et vanlig tekstredigeringsprogram og omdøpe navnet på utvidelse til .tsp. Du kan også opprette en TSP-fil ved hjelp av Test Script Builder, en TSP IDE. TSP-filer kan også leveres med manualer av Keithley Instruments, og blir deretter endret av brukere som passer deres behov.

MERK: Keithley Instruments er et datterselskap av Tektronix.

Programmer som åpnes TSP filer

Om TSP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .tsp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Keithley Instruments TSP Script Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.