Hoved : Filutvidelser : .textclipping Fil

.textclipping Filutvidelse

Filtype Mac OS X Text Clipping File

Utvikleren Apple
Kategori Text Files
Format Binary

.TEXTCLIPPING alternativnummer

Tekstfil opprettet i Mac OS X ved å dra markert tekst til skrivebordet; lagrer den valgte teksten, samt formateringsinformasjonen, inkludert skriftstiler, tabeller og kuler og nummerering; Brukes ofte til å lagre tekstfragmenter fra nettsider og andre dokumenter.

Mer informasjon

Tekstklipp kan kopieres til andre dokumenter ved å dra filene til en tekstredigerer eller tekstbehandler. På denne måten kan TEXTCLIPPING-filer brukes som et alternativ til Mac OS X kopiering og lime-operasjon.

Mac OS X lager TEXTCLIPPING filnavn ved hjelp av de første flere tegnene fra den merkede teksten.

MERK: TEXTCLIPPING-filer kan vises ved å dobbeltklikke dem i Mac OS X. Når de er åpnet, kan teksten manuelt velges, kopieres og deretter limes inn i et annet dokument.

Programmer som åpnes TEXTCLIPPING filer

Om TEXTCLIPPING filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .textclipping er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Mac OS X Text Clipping File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.