Hoved : Filutvidelser : .tak Fil

.tak Filutvidelse

Filtype 1TAK 2000 Thermal Model File

Utvikleren K&K Associates
Kategori CAD Files
Format Text

Hva er en TAK fil?

Modellfil opprettet av TAK (Thermal Analysis Kit) 2000, en prosjektsøknad som brukes til å analysere termiske egenskaper av termiske systemer; sparer parametere for en termisk modell, inkludert noder, ledere og varmekilder; brukes til å generere utganger som temperaturer, varmerstatuser og informasjon om varmekilde.

Mer informasjon

TAK-filer er opprettet i et ASCII-tekstformat. De er forfattere ved hjelp av en tekstredigerer og kjører deretter i TAK 2000.

Programmer som åpnes TAK filer

Filtype 2Tom's Lossless Audio Kompressor File

Utvikleren Thomas Becker
Kategori Audio Files
Format Binary

.TAK alternativnummer 2

Lydfil opprettet i Tom's tablestørrelse Audio Kompressor (TAK) format; bruker en adaptiv lineær forutsigelsesteknikk for å redusere størrelsen på en lydfil uten å miste lydkvalitet; støtter også ikke-lyddata som CD-coverbilder eller cue-ark.

Mer informasjon

TAK-metoden for komprimering og dekomprimering tar sikte på å gi høyere komprimeringsforhold enn andre teknikker mens de utfører raskere enn andre lossless kompressorer i referanser.

TAK-formatet kan spilles av ved hjelp av plugins for Winamp og Foobar2000. TAK-filer kan komprimeres og dekomprimeres ved hjelp av Tak, et program som er gitt på TAK-utviklingssiden. Den nedlastede pakken inneholder også Winamp-plugin og TAK SDK.

MERK: TAK-startsiden er skrevet på tysk.

Programmer som åpnes TAK filer
Windows
Foobar2000
VideoLAN VLC media player
AIMP
Tak
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player

Filtype 3Music Maker Take File

Utvikleren MAGIX
Kategori Audio Files
Format Binary

.TAK alternativnummer 3

Lydfil opprettet av Music Maker, et program som brukes til å lage lyder, sløyfer og annen musikk; lagrer et lydobjekt (kjerne lydenheten i Music Maker-programvaren) pluss alle tilføyde effekter; kan lagre prøvevarigheten, fadeinnstillingene og tilpassede effekter.

Mer informasjon

Lar brukerne lagre redigert lydprøver uten å endre de originale lyddataene. De kan opprettes ved å velge en eller flere objekter, og deretter velge Rediger → Objekt → Lagre objekter som tar ... fra programmenyen.

Programmer som åpnes TAK filer
Windows
MAGIX Music Maker

Om TAK filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .tak er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Music Maker Take File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.