Hoved : Filutvidelser : .switch Fil

.switch Filutvidelse

FiltypeSwitch Package

Utvikleren Egress Software Technologies
Kategori Encoded Files
Format N/A

.SWITCH alternativnummer

En SWITCH-fil er en sikker pakke opprettet med Switch, et sikkert filhåndteringsprogram. Den inneholder en eller flere konfidensielle filer som er kryptert med AES-256 kryptering. SWITCH-filer inneholder også informasjon som gjør at brukere kan se når pakken ble åpnet eller hvis uautoriserte brukere har forsøkt å få tilgang til den.

Mer informasjon

SWITCH-filen åpnes i Egress Switch

SWITCH-filer brukes vanligvis av bedrifter til å overholde sikkerhetsstandarder for utveksling av sensitive data. Men de kan også brukes av gjennomsnittlige brukere til å sende konfidensiell informasjon.

Brukere kan pakke filene sine i SWITCH-filen, og sende den til mottakeren via e-post, CD / DVD eller sky server. Mottakeren kan da bruke Bytt for å åpne filen. Denne metoden sikrer pakken av konfidensielle filer for å beskytte mot uautoriserte brukere. Når du lager en SWITCH-pakke, kan du også angi begrensninger for når filen kan åpnes og velge hvordan pakken skal sendes til mottakeren.

Du kan åpne en SWITCH-fil ved hjelp av Switch, som er tilgjengelig for Windows og MacOS. Du kan også laste opp en SWITCH-fil for å bytte webtilgang i nettleseren din for å åpne filen.

Programmer som åpnes SWITCH filer

Om SWITCH filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .switch er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Switch Package, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.