Hoved : Filutvidelser : .svf Fil

.svf Filutvidelse

Filtype 1Serial Vector Format File

Utvikleren JTAG
Kategori Data Files
Format Text

Hva er en SVF fil?

Fil opprettet for testing av programmerbare logiske enheter (PLD) design; inneholder instruksjoner for ett eller flere testtilfeller, for eksempel for kombinasjonslogikk sjekker; brukes til feilsøking av trykte kretskort (PCB), integrerte kretser (ICs) og innebygde systemer.

Mer informasjon

SVF-formatet overholder JTAG-standarden (Common Test Action), som også kalles Standard Test Access Port og Boundary-Scan Architecture. SVF-filer lagres i et ASCII-tekstformat og kan redigeres med en tekstredigerer. SVF-filer brukes ofte av automatisk testutstyr (ATE) som knytter seg til feilsøkingsportene i PLD for å utføre testene. PLDer som ikke har feilsøkingsporte, gir ofte andre mekanismer for å gå gjennom logiske tester.

MERK: Serielle vektorformatfiler kan også lagres i et binært format i .XSVF files.

Programmer som åpnes SVF filer

Filtype 2Simple Vector Format Graphic

Utvikleren SoftSource
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.SVF alternativnummer 2

Bilde opprettet i Simple Vector Format (SVF), et 2D vektorgrafikkformat utviklet for Internett; kan inneholde hyperlinks og laginformasjon i tillegg til vektorbildet; støttet av noen få applikasjoner, men ikke mye brukt lenger.

Mer informasjon

SVF-grafikk støtter følgende objekttyper: tekst, punkter, linjer, rektangler, sirkler, buer, polylines og bezier-kurver. Formatet støtter også farger, lag, pennbredder og fyll.

MERK: SVF-formatet ble utviklet i fellesskap av SoftSource og National Center for Supercomputing Applications (NCSA).

Programmer som åpnes SVF filer

Om SVF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .svf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Simple Vector Format Graphic Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.