Hoved : Filutvidelser : .stproj Fil

.stproj Filutvidelse

Filtype 1Samsung Theme Document

Utvikleren Samsung
Kategori Data Files
Format XML

Hva er en STPROJ fil?

Prosjektfil opprettet av Samsung Theme Designer, et program som lar utviklere lage tilpassede temaer for ulike Samsung mobile enheter; lagrer temaets visuelle layout og referanser til .PNG grafiske filer, som brukes til knappene, bakgrunnen, etc; kan eksporteres til en .SMT temafil, som deretter kan lastes opp til mobiltelefonen.

Mer informasjon

Når du oppretter et temaprosjekt, lager Samsung Theme Designer også en mappe i samme katalog som STPROJ-filen som heter \ ThemeData \. Denne katalogen lagrer PNG-grafikken for temaet når du importerer dem til prosjektet.

MERK: STPROJ-filer lagres ved hjelp av XML-formatering.

Programmer som åpnes STPROJ filer

Filtype 2iAd Producer Project

Utvikleren Apple
Kategori Compressed Files
Format N/A

.STPROJ alternativnummer 2

Prosjekt som brukes av iAd Producer, et program som brukes til å lage rike interaktive annonser for iOS; inneholder eiendeler, kode, bannere, lag, metadata, sider, stiler og brukerdata.

Mer informasjon

iAd Producent lar deg lage innholdsinnhold for forskjellige skjermstørrelser for iPhone og iPad. Du kan også legge til tekst, bilder, video og lyd og bruke animasjoner og stiler til forskjellige objekter i innholdet ditt. IAd Produsent ble introdusert av Apple i 2010.

MERK: Utvidelsen .IADPROJ er mer vanlig enn STPROJ-utvidelsen for å lagre prosjekter.

Programmer som åpnes STPROJ filer
Macintosh
Apple iAd Producer

Om STPROJ filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .stproj er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype iAd Producer Project Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.