Hoved : Filutvidelser : .stn Fil

.stn Filutvidelse

Filtype Genuine Fractals Image

Utvikleren ON1
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.STN alternativnummer

En STN-fil er et skalert bilde lagret i STiNG-formatet og opprettet av Genuine Fractals, et bilderedigeringstillegg for Photoshop. Det er en resolusjon-uavhengig kopi av et rasterbilde, slik at det kan skaleres uten tap av bildekvalitet.

Mer informasjon

Ekte Fractals ble opprinnelig utviklet i 1996, kjøpt av LizardTech i 2001, og deretter kjøpt av OnOne (nå ON1) Software i 2005. Den ble innlemmet i deres Perfect Resize-programvare, som senere ble omdøpt til Resize.

Dessverre støttes STN-filer ikke lenger av ON1-produkter. Den eneste måten å åpne STN-filer på er å bruke Adobe Photoshop med Perfect Resize 7.5 (ikke lenger tilgjengelig) eller tidligere installert. For å se dine STN-filer må du konvertere den til et annet format som JPG-2000, som er mer av en industristandard som fortsatt støtter wavelet-komprimering.

Programmer som åpnes STN filer

Om STN filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .stn er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Genuine Fractals Image Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.