Hoved : Filutvidelser : .stm Fil

.stm Filutvidelse

Filtype 1Exchange Streaming Media File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en STM fil?

Datafil lagret av Microsoft Exchange Server sammen med .EDB files; Brukes av børsinformasjonen, som består av: Priv1.edb Priv1.stm Pub1.edb Pub1.stm STM-filer lagrer streamet innfødt Internett-innhold. Nye meldinger lagres i STM-filen på e-postserveren til de nås av en brukers postklient. Når meldinger blir åpnet av en MAPI-klient, overføres de til EDB-filen og konverteres til det native Exchange-formatet.

Programmer som åpnes STM filer
Windows
Microsoft Exchange Server
Stellar Phoenix Mailbox Exchange Recovery

Filtype 2Scream Tracker 2 Module

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.STM alternativnummer 2

Lydsporingsmodul lagret av Scream Tracker 2; inneholder spor, mønstre og prøver som brukes til instrumenter som spilles av i sangene.

Programmer som åpnes STM filer
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Nullsoft Winamp
OpenMPT
Schism Tracker
MikMod
Linux
Schism Tracker
MikMod
Macintosh
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
CocoModX
MikMod

Filtype 3The Powder Toy Stamp File

Utvikleren hardWIRED
Kategori Data Files
Format N/A

.STM alternativnummer 3

En STM-fil inneholder et stempel laget av The Powder Toy, et gratis 2D fysikk simulering sandkassespill. Den lagrer et stempel, som er et tilpasset område valgt og lagret i The Powder Toy under spill. STM-filer betraktes som "mini-sparer" som kan brukes til å lage en større simuleringssparing i spillet, som er lagret i .CPS -filen.

Mer informasjon

STM-filen åpnes i hardWIRED The Powder Toy 92.5

Pulverlegelen lar deg spille med forskjellige stoffer for å simulere effekten av forskjellige eiendomsinteraksjoner. Spillet kommer med en rekke væsker, gasser, elektroniske komponenter og byggematerialer som du kan bruke til å bygge terreng, eksplosiver, bygninger og mer. Under spillet kan du angi et spesifisert område som skal lagres og lastes på en annen tid. Elementene eller objektene i det angitte området er inkludert i lagre. Disse lagrede områdene kalles "frimerker" og lagres i STM-filen.

For å lage en STM-fil, skriv "S" under spill og tegne området du vil lagre som et stempel. For å laste inn en STM-fil, skriv "K" under gameplay og velg stempelet du vil laste.

Programmer som åpnes STM filer

Filtype 4SSI Web Page

Utvikleren N/A
Kategori Web Files
Format N/A

.STM alternativnummer 4

Webside som inneholder server side inneholder (SSI); referanser fungerer på serveren som genererer innhold for nettsiden; behandles av serveren når den åpnes, som sender ut HTML til klientens nettleser.

Mer informasjon

Server side Inkluder websider kan også bruke .SHTM eller .SHTML extensions.

Programmer som åpnes STM filer
Windows
Adobe Dreamweaver
Run on a Web server
Macintosh
Adobe Dreamweaver
Run on a Web server

Om STM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .stm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SSI Web Page Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.