Hoved : Filutvidelser : .spk Fil

.spk Filutvidelse

Filtype 1Deer Hunter Map File

Utvikleren Atari
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er en SPK fil?

Spillkort brukt av Deer Hunter, et virtuelt jaktspill; inkluderer terrenget, planter, jaktsteder og dyr; kan være et forhåndsinstallert spillkort eller et tilpasset kart laget av spilleren.

Mer informasjon

MERK: Atari Deer Hunter er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Programmer som åpnes SPK filer
Windows
Atari Deer Hunter

Filtype 2Bright Spark Document

Utvikleren New Wave Concepts
Kategori Data Files
Format Binary

.SPK alternativnummer 2

Arkiv opprettet av Bright Spark, et pedagogisk program som brukes til å undervise elektronikk prinsipper; inneholder en eller flere elektroniske motiver samt skriftlig tekst som lærer leseren om designet; lagrer informasjonen som trengs for å presentere leksjonen i programvaren.

Mer informasjon

Brukere kan samhandle med diagrammer i programvaren. For eksempel kan en bruker klikke på en bryter som kobler en krets og slår på en lyspære. Programvaren animerer kretsens nye strømflow og viser den nylig tilkoblede kretsen.

MERK: Brukere kan navigere gjennom en liste over design i SPK-filer ved hjelp av "Gå til neste emne" og "Gå til forrige emne" -knappene i programmet. Noen SPK-filer er inkludert i programvareinstallasjonen.

Programmer som åpnes SPK filer

Filtype 3Synology Package

Utvikleren Synology
Kategori Misc Files
Format Binary

.SPK alternativnummer 3

Installasjonspakke som brukes av DiskStation Manager (DSM), et operativsystem utviklet av Synology for bruk med deres NAS-enheter; kan inneholde programmer eller andre programvarekomponenter som utvider basen DSM-programvaren; kan installeres ved hjelp av DSMs Package Manager, som er tilgjengelig med DSM firmware 722 og senere.

Mer informasjon

SPK-filer lagres i .TAR format. Derfor kan du også åpne dem med en hvilken som helst TAR arkivekstraktor.

Programmer som åpnes SPK filer
Windows
7-Zip
Linux
GNU Tar

Filtype 4Artspeak Source File

Utvikleren Ron Schnell
Kategori Data Files
Format Text

.SPK alternativnummer 4

Kildefil skrevet i Artspeak, et dataspråk som brukes til å lage en grafisk utgang; inneholder enkle tekstbaserte setninger som er referert til å tegne figurer, linjer, mønstre, etc.

Mer informasjon

Artspeak ble opprinnelig utviklet i 1970 av Jacob Schwartz. Språket løp bare på CDC 6600, som var en supercomputer laget av Seymour Cray. Det ble brukt til å lage en grafisk design på et ark papir. Språket ble til slutt borte, men ble brakt tilbake i 2012 av Ron Schnell. Det kan nå brukes til å produsere en .PNG grafikk i stedet for et ark papir.

MERK: SPK-filen kan opprettes og lastes for å vise grafisk utgang ved hjelp av Artspeak Interpreter webprogram.

Programmer som åpnes SPK filer

Om SPK filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .spk er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Artspeak Source File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.