Hoved : Filutvidelser : .sjpg Fil

.sjpg Filutvidelse

FiltypeSealed JPG File

Utvikleren Oracle
Kategori Encoded Files
Format N/A

.SJPG alternativnummer

En SJPG-fil er en kodet .JPG fil opprettet av Oracle Information Rights Management (IRM) dokumentbeskyttelsesprogramvare. Den inneholder en JPG-fil låst i et "forseglet" format. SJPG-filer er opprettet for å sikre bilder som kun kan åpnes av brukere med de riktige IRM-privilegiene.

Mer informasjon

SealedMedia var de opprinnelige skaperne av den "forseglede" filtypen, men de ble til slutt kjøpt av Oracle. De hadde utviklet Unsealer-programmet for å åpne de beskyttede dokumentene, men Unsealer-programmet er ikke lenger tilgjengelig. SJPG-filer kan kun vises med Oracle IRM Desktop-programvaren, noe som letter godkjenningsrettighetsadministrasjonen for de digitale dokumentene.

MERK: Oracle IRM Desktop legger til en "s" til begynnelsen av filutvidelsen den er forsegling. For eksempel blir .XML filer forseglet av IRM .SXML filer.

Programmer som åpnes SJPG filer

Om SJPG filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .sjpg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Sealed JPG File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.