Hoved : Filutvidelser : .shx Fil

.shx Filutvidelse

Filtype1AutoCAD Compiled Shape File

Utvikleren Autodesk
Kategori CAD Files
Format Binary

Hva er SHX fil?

En SHX-fil inneholder en form eller skrifttype utarbeidet av Autodesk AutoCAD fra en .SHP formfil eller .PFB skriftfil. Den lagrer formdefinisjoner, samt skriftdefinisjoner for visning av egendefinert tekst. SHX-filer støtter mange Type 1 PostScript-skrifter.

Mer informasjon

Samlede figurer gjør at brukerne kan lagre mindre byggeklosser og skrifter som ofte settes inn i tegninger. Dette gjør det mulig for brukerne å spare tid og ikke å gjenopprette ofte brukte former og skrifter.

Etter at en SHP-formfil eller PFB-skriftfil er kompilert, kan den resulterende SHX-filen bli satt inn i en tegning. Brukeren kan da spesifisere plasseringen, skalaen og rotasjonen av den importerte formen.

MERK: Autodesk AutoCAD er et 2D- og 3D-design- og ingeniørprogram.

Programmer som åpnes SHX filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype2Motorola Flash Superfile

Utvikleren Motorola
Kategori Misc Files
Format N/A

.SHX alternativnummer 2

Kryptert fil pleide å "blinke" fastvaren til en Motorola-mobiltelefon, for eksempel som en Razr eller Rokr; ofte brukt for å tilpasse eller "modding" grensesnittet til Motorola mobiltelefoner.

Mer informasjon

For å blinke minnet til en mobiltelefon må du koble telefonen til en PC via USB og kjøre et program som PST eller RSD, som kan åpne flash superfilen.

SHX-filer er basert på .HS flex filformat.

Programmer som åpnes SHX filer
Windows
Motorola PST Phone Programmer
Motorola RSD Lite

Filtype3Shapefile Index File

Utvikleren ESRI
Kategori Data Files
Format N/A

.SHX alternativnummer 3

Indeks for ESRI Shapefiles ( .SHP files) som lagrer indeks og offset informasjon fra hoved Shapefile; tillater direkte tilgang til poster i hovedfilen; består av en 100-byte header etterfulgt av 8-byte, faste lengdeposter som definerer SHP-filene referert av indeksfilen; ofte lagret sammen med en tilsvarende dBASE ( .DBF ) databasefil.

Programmer som åpnes SHX filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Om SHX filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .shx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Shapefile Index File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.