Hoved : Filutvidelser : .sgm Fil

.sgm Filutvidelse

Filtype 1VisualBoyAdvance Saved Game

Utvikleren VisualBoyAdvance
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er en SGM fil?

Lagret tilstandsfil opprettet av VisualBoyAdvance, en Game Boy emulator; inneholder et øyeblikksbilde av spilltilstanden, som kan lagres når som helst i løpet av spillet; brukes til å lagre og laste inn i spillet fremgang.

Mer informasjon

I VisualBoyAdvance kan SGM-filer okkupere ett av ti lagringsspor per spill. Filene er navngitt med ROM-filnavn prefikset og nummeret på lagringssporet. For eksempel kan .GBA ROM MyGame.gba ha lagret spor 1 opprettet med filnavnet MyGame1.sgm.

Programmer som åpnes SGM filer
Windows
VisualBoyAdvance
Linux
VisualBoyAdvance
Macintosh
VisualBoyAdvance

Filtype 2SGML File

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format N/A

.SGM alternativnummer 2

Fil skrevet i Standard Generalized Markup Language, et dokument generasjons språk som brukes som standard måte å dele informasjon digitalt; inkluderer egendefinerte koder som beskriver strukturen og innholdet av informasjonen som er inkludert i dokumentet; refererer ofte til en dokumenttype definisjon ( .DTD ) -fil, som definerer objekter som kan inkluderes i SGML-filen.

Mer informasjon

Kan også bruke utvidelsen .SGML .

Programmer som åpnes SGM filer
Windows
Adobe FrameMaker
Corel WordPerfect
Panorama SGML viewer

Filtype 3Starpoint Gemini 2 Mod Package

Utvikleren Little Green Men
Kategori Spillfiler
Format N/A

.SGM alternativnummer 3

En SGM-fil er en mod-pakke som brukes av Starpoint Gemini 2, et romhandel og kampspill. Den inneholder en mod-pakke, som inneholder alt innholdet i et mod. SGM-filer brukes til modding av ulike aspekter av spillet, inkludert romskip, stasjoner, planeter, våpen, spillverdenregioner, leiesoldater og utstyr.

Mer informasjon

SGM-filer er opprettet fra SGS mod-definisjonsfiler, som brukes til å definere alle deler av et mod. Du kan bruke spillets modbehandler til å pakke alle filene i en mod i SGM mod-pakken for å publisere og dele den med andre Starpoint Gemini-spillere.

MERK: SGM-filer er vanligvis plassert i " Mods "-mappen i Starpoint Gemini-installasjonsmappen.

Programmer som åpnes SGM filer

Om SGM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sgm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Starpoint Gemini 2 Mod Package Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.