NO : SV : NL .sfs Fil

.sfs Filutvidelse

Filtype 1Kerbal Space Program Save File

Utvikleren Squad
Kategori Spillfiler
Format N/A

Hva er en SFS fil?

Fil opprettet av Kerbal Space Program (KSP), et spill hvor spillerne bygger og administrerer et mellomromsprogram; lagrer tilstanden til spillet som en fil kalt persistent.sfs; lar spillet gjenopptas.

Felles SFS filnavn

persistent.sfs - Filen i den lagrede spillmappen som lagrer spillets tilstand og lar spillet gjenopptas fra dialogboksen "Fortsett lagret".

Programmer som åpnes SFS filer

Filtype 2Squashfs File Archive

Utvikleren N/A
Kategori Compressed Files
Format Binary

.SFS alternativnummer 2

Skrivebeskyttet arkivformat utviklet for Linux-baserte operativsystemer; ofte brukt for å lage installasjonsarkiver og programvareutdelinger; vanligvis komprimert med .GZIP komprimering.

Mer informasjon

SFS-filer brukes også til å installere oppdateringer på Navigon-baserte GPS-enheter.

MERK: Enkelte brukere har rapportert at 7-zip ikke kan pakke ut SFS-filer. Hvis du har problemer, avinstaller 7-zip og installer 7-zip 9.25 alpha. Denne versjonen åpner SFS-filer.

Programmer som åpnes SFS filer
Windows
7-Zip
Linux
Squashfs

Filtype 3SFX Sample File

Utvikleren sfxr
Kategori Audio Files
Format Binary

.SFS alternativnummer 3

Fil laget av sfxr, et program som brukes til å lage lydeffekter; lagrer lydinnstillinger som angrepstid, opprettholder tid, frekvenser, cutoffs og filtre; kan brukes til å lage videospill lydeffekter.

Mer informasjon

SFS-filer kan eksporteres til .WAV filer i programvaren.

MERK: Det finnes en Mac-versjon av sfxr som heter cfxr ("Cocoa sfxr"). Men cfxr kan ikke åpne SFS-filer. Den bruker sine egne XML-formaterte .CFXR filer.

Programmer som åpnes SFS filer
Windows
sfxr

Om SFS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sfs er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SFX Sample File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.