Hoved : Filutvidelser : .sfk Fil

.sfk Filutvidelse

Filtype Sound Forge Pro Audio Peak File

Utvikleren MAGIX
Kategori Audio Files
Format N/A

.SFK alternativnummer

En SFK-fil lagrer bølgeformbildet av en lydbølge ( .WAV ) -fil lagret av Sound Forge Pro, MAGIX VEGAS eller en Sony digital medieenhet. Den opprettes automatisk når en lydfil åpnes med Sound Forge Pro eller Vegas. SFK-filer lagres i samme mappe med samme navn som lydfilen, men med ".sfk" lagt etter den originale utvidelsen.

Mer informasjon

SFK-filer brukes av Sound Forge Pro og MAGIX VEGAS for å visuelt representere lyddata, men er ikke ment å bli åpnet eller redigert manuelt. SFK-filer inneholder ingen faktiske lyddata.

Hvis den tilhørende lydfilen er endret i et annet program, kan du regenerere toppfilen ved å velge "Rebuild Peak Data" fra Special-menyen i Sound Forge.

MERK: Sound Forge Pro ble tidligere utviklet av Sonic Foundry, som ble kjøpt av Sony i mai 2003, da Sound Forge Pro ble kjøpt av MAGIX i 2016.

Programmer som åpnes SFK filer
Windows
MAGIX Sound Forge Pro
MAGIX ACID Pro 7

Om SFK filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sfk er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Sound Forge Pro Audio Peak File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.