Hoved : Filutvidelser : .seb Fil

.seb Filutvidelse

FiltypeSafe Exam Browser Configuration File

Utvikleren ETH Zurich
Kategori Encoded Files
Format XML

.SEB alternativnummer

En SEB-fil er en konfigurasjonsfil som brukes av Safe Exam Browser (SEB), et program som brukes til å sikre online eksamener. Den inneholder innstillinger som konfigurerer parametrene for en eksamen og de tilgjengelige delene av brukerens datamaskin. SEB-filer er kryptert og krever et passord for ikke å bli manipulert av brukere som tar eksamen på ustyrte datamaskiner.

Mer informasjon

SEB-filer kan konfigureres av eksamensadministratoren til ulike formål. De kan settes inn for å starte en eksamen, noe som betyr at du kan dobbeltklikke filen på bestilling for å starte eksamenen. Eller en SEB-fil kan settes inn for å konfigurere en klient, noe som betyr at neste gang SEB-programmet åpnes, vil det bruke innstillingene i SEB-filen.

Sikker eksamen nettleser er et program som sikrer en datamaskin for å ta eksamen. Den består av to deler: kioskprogrammet og nettleseren. Kiosk-appen blokkerer tilgang til bestemte nettsteder, programmer og uautoriserte dataressurser under en eksamen. Nettleseren kobles over Internett med quizmodulen som kjører på en server.

Programmer som åpnes SEB filer

Om SEB filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .seb er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Safe Exam Browser Configuration File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.