Hoved : Filutvidelser : .sdc Fil

.sdc Filutvidelse

Filtype 1Stardock Central Download Archive

Utvikleren Stardock
Kategori Backup Files
Format N/A

Hva er en SDC fil?

Arkiv av filer lastet ned med Stardock Central, en forbedret nedlastingsbehandling for Stardock-programmer; inneholder installatører som tidligere er lastet ned.

Mer informasjon

Stardock SDC-filer er opprettet som backupfiler og lagres som standard i Programfilen \ Stardock \ Stardock Central \ BACKUP-katalogen. De kan brukes til å installere programoppdateringer på nytt eller for å flytte tidligere installasjoner til et annet system.

Programmer som åpnes SDC filer

Filtype 2Secure Download Cabinet

Utvikleren Microsoft
Kategori Compressed Files
Format N/A

.SDC alternativnummer 2

Komprimert og kryptert arkiv som brukes til å installere MSDNAA (Microsoft Developer Network Academic Alliance) programvare; ofte distribuert gjennom ELMS (E-academy License Management System), et system for distribusjon av programvarepakker til akademiske institusjoner.

Mer informasjon

MERK: Sikker nedlasting Kabinettfiler skal åpnes automatisk med UnpackSDC (unpacksdc.exe) når de lastes ned. Dette vil trekke ut og installere innholdet og vil slette SDC-filen når den er fullført. Derfor, hvis SDC-filen fortsatt er på harddisken etter at produktet har lastet ned, må du kanskje slette SDC-filen og prøve prosessen på nytt.

Programmer som åpnes SDC filer
Windows
Microsoft UnpackSDC

Filtype 3Apache OpenOffice Calc Spreadsheet

Utvikleren Oracle
Kategori Spreadsheet Files
Format N/A

.SDC alternativnummer 3

Regneark opprettet med Calc-regnearkprogrammet som følger med Apache OpenOffice og StarOffice; inkluderer fleksible celleformateringsalternativer, for eksempel fritt roterende innhold, bakgrunner, grenser og maler.

Mer informasjon

SDC-filer kan eksporteres i formatene Microsoft Excel ( .XLS ) eller Portable Document ( .PDF ) fra Calc.

MERK: Apache OpenOffice ble tidligere kjent som OpenOffice. org.

Programmer som åpnes SDC filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Filtype 4Paragon Dictionary Database File

Utvikleren Paragon Software
Kategori Database Files
Format N/A

.SDC alternativnummer 4

En SDC-fil er en databasefil som brukes av ordboksprogrammer utviklet av Paragon Software, mest populære Oxford Advanced Learner's Dictionary. Den inneholder ordbokrelatert innhold, for eksempel ord, definisjoner og ord uttale lyd. SDC-filer er vanligvis store, mer enn 400 MB i størrelse.

Mer informasjon

SDC-filer lagres på SD-kortet til en Android-enhet. For eksempel kan SDC-filen for Oxford Advanced Learners Dictionary finnes på følgende sted:

/sdcard/Android/data/com.slovoed.oald/files /

Programmer som åpnes SDC filer

Om SDC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sdc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Paragon Dictionary Database File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.