Hoved : Filutvidelser : .scc Fil

.scc Filutvidelse

Filtype 1SourceSafe Source Code Control File

Utvikleren Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text and Binary

Hva er en SCC fil?

Fil som brukes av Microsoft Visual SourceSafe, et versjonskontrollsystem som integreres med Visual Studio; inneholder kildekoden kontrollinformasjon som brukes til å få og forplikte utviklerfiler; Brukes av søknaden for håndtering av lokale kopier av prosjekter under kildekontroll.

Mer informasjon

SCC-filer er aldri forpliktet til versjonskontrollarkivet. I stedet brukes de til kommunikasjon med depotet. Eksempel SCC filnavn inkluderer Mssccprj.scc (vanlig tekstfil), VSSVer.scc og VSSVer2.scc.

Programmer som åpnes SCC filer

Filtype 2ScreenFlow Screen Recording

Utvikleren Telestream
Kategori Video Files
Format Binary

.SCC alternativnummer 2

Videofil opprettet av ScreenFlow, et Mac OS X-skjermopptaksprogram; lagrer den innspillte videoen i et proprietært format; kan også inkludere lyd hentet fra en datamikrofon eller fra datamaskinens lydkort.

Mer informasjon

SCC-filer brukes til å lagre uendret video før den eksporteres til det endelige videoformatet. ScreenFlow støtter eksportformater som Flash, YouTube, .MOV , iPhone og andre.

MERK: SCC-filer lagres faktisk innenfor en .SCREENFLOW -fil, som er et bunt som inneholder alle filene for skjermopptaksprosjekt. De er lagret i / Media / underkatalog.

Programmer som åpnes SCC filer

Filtype 3Scenarist Closed Caption File

Utvikleren Scenarist
Kategori Text Files
Format N/A

.SCC alternativnummer 3

Closed captioning-fil som brukes av Scenarist, samt andre DVD authoring-programmer; brukes til koding av lukkede bildetekster på DVDer; inkluderer tekst- og tidsinformasjon, som synkroniserer teksten med filmen.

Programmer som åpnes SCC filer
Windows
EZTitles
Sonic Scenarist
Macintosh
Apple DVD Studio Pro

Om SCC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .scc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Scenarist Closed Caption File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.