Hoved : Filutvidelser : .sbm Fil

.sbm Filutvidelse

Filtype Space Engineers Mod File

Utvikleren Keen Software House
Kategori Spillfiler
Format Zip

.SBM alternativnummer

En SBM-fil er en modfil som brukes av Space Engineers, et sandkassespill som brukes til å konstruere og bygge romskip for å utforske og overleve rom og planeter. Det er et arkiv som inneholder flere filer for å modifisere spill, for eksempel en tilpasset fighter cockpit, bokstaver på et romskip, økt fartskapasitet, våpen, kjøretøy, skilt i romskip og en endret kommandokonsoll. SBM-filer komprimeres med Zip-komprimering.

Mer informasjon

Du kan endre en SBM-fil ved å trekke ut innholdet i filen. Siden SBM-filen ganske enkelt er en omdøpt .ZIP -fil, omdøper du utvidelsen ".sbm" til ".zip" og dekomprimerer den med et Zip-dekomprimeringsprogram, for eksempel Corel WinZip, 7-Zip, WinRAR eller Apple Archive Utility.

SBM-filer lagres i følgende katalog:

\ [Bruker] \ AppData \ Roaming \ SpaceEngineers \ Mods

Programmer som åpnes SBM filer

Om SBM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sbm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Space Engineers Mod File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.