Hoved : Filutvidelser : .rwz Fil

.rwz Filutvidelse

Filtype 1Outlook Rules Wizard File

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er en RWZ fil?

E-postregler fil opprettet av Microsoft Outlook, en e-post og kalender applikasjon; lagrer e-postfiltre, som angir handlinger for å ta for e-postmeldinger som samsvarer med et bestemt sett med kriterier; lagrer alle regler for en e-postkonto.

Mer informasjon

Regelfiler brukes ofte til automatisk å slette SPAM-meldinger, og de brukes også ofte til å organisere innkommende e-post i forskjellige mapper. For eksempel kan en bruker angi at all e-post som har en ukjent avsender, kunne bli arkivert til en «ukjent» e-postboks.

RWZ-filer opprettholdes automatisk av Outlook. Men hvis du vil eksportere regler, velger du Verktøy → Regelveiviser → Valg og velger «Eksporter regler» fra dialogboksen. Du kan også importere eksisterende regler ved å velge "Import Rules" og velge en RWZ-fil.

Programmer som åpnes RWZ filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Filtype 2Rawzor Compressed Image

Utvikleren Rawzor
Kategori Camera Raw Files
Format Binary

.RWZ alternativnummer 2

Bildefil opprettet av Rawzor Photo, et lossless bildekompresjonsprogram som brukes til å komprimere Camera Raw-bilder med 20% til 60%; kan også opprettes ved hjelp av Rawzor SDK, som er innlemmet i noen digitale fotoredigeringsprogrammer.

Mer informasjon

RWZ-filer brukes til å lagre diskplass. Siden de ikke mister noen bildekvalitet, kan Rawzor-filer være nyttige når du tar opp hundrevis eller tusenvis av bilder, spesielt når du arkiverer dem på eksterne medier.

Programmer som åpnes RWZ filer
Windows
Microsoft Windows Photos
Macintosh
Rawzor Photo

Om RWZ filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .rwz er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Rawzor Compressed Image Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.