Hoved : Filutvidelser : .run Fil

.run Filutvidelse

Filtype 1Linux Executable File

Utvikleren N/A
Kategori Executable Files
Format Binary

Hva er en RUN fil?

Kjørbar fil som vanligvis brukes til Linux-programinstallatører; inneholder programdata og instruksjoner for å gjøre installasjonen; ofte brukt til å distribuere enhetsdrivere og programvare.

Mer informasjon

Hvis du har problemer med å kjøre en RUN-fil, har filen sannsynligvis ikke kjørbare tillatelser. Du kan bruke kommandoen chmod til å legge til kjørbare tillatelser (chmod + x myfile.run) og deretter kjøre filen i et skall ved hjelp av kommandoen ./myfile.run.

NOTE: Vær forsiktig når du kjører RUN-filer siden de inneholder kjørbar kode.

Programmer som åpnes RUN filer
Linux
Linux

Filtype 2Rune Map File

Utvikleren Human Head Studios
Kategori Spillfiler
Format N/A

.RUN alternativnummer 2

Nivåkart for Rune, et 3D-actionspill som bruker et tredjeperspektiv og er basert på norsk mytologi og høy fantasi; inneholder kartinformasjon, men inkluderer ikke teksturer eller musikkdata.

Mer informasjon

Rune kartfiler kan opprettes og redigeres ved hjelp av RunEd, en kartredigerer basert på UnrealEd-editoren for Unreal 3D.

Programmer som åpnes RUN filer
Windows
Edit with the RuneEd Rune Editor
Macintosh
Human Head Studios Rune

Filtype 3Runscanner Scan File

Utvikleren Runscanner
Kategori Text Files
Format N/A

.RUN alternativnummer 3

Inneholder informasjon samlet inn i en systemskanning utført av Runscanner, et oppstarts- og hijackanalyserverktøy; lister kjører programmer, autostart steder, drivere, tjenester og hijack poeng funnet under skanningen.

Mer informasjon

RUN-filer kan deles mellom brukere (via e-post, nettfora, etc.) for å finne skadelige prosesser. En ekspert kan markere elementer i en RUN-fil som må løses og sende den redigerte RUN-filen tilbake til brukeren.

Programmer som åpnes RUN filer
Windows
Runscanner

Om RUN filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .run er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Runscanner Scan File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.