Hoved : Filutvidelser : .rpt Fil

.rpt Filutvidelse

Filtype1Generic Report

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

Hva er RPT fil?

Rapportér fil generert av ulike applikasjoner, for eksempel dokumentforberedelsesprogrammer eller systemverktøy; Det er ofte tekstbasert, men kan også lagre informasjonen i et proprietært binært format. kan åpnes med en tekstredigerer hvis formatert med tekst.

Programmer som åpnes RPT filer
Windows
Notepad++
Linux
gedit
Beaver
Macintosh
Apple TextEdit

Filtype2Crystal Reports File

Utvikleren SAP
Kategori Data Files
Format N/A

.RPT alternativnummer 2

En RPT-fil er en rapport- eller utdatafil opprettet av Crystal Reports, et program som brukes til bedriftsorientert rapportering. Det kan lagre data fra flere kilder og forskjellige typer databaser. RPT-filer kan være interaktive, noe som gir brukerne muligheter som levende filtrering og sortering.

Mer informasjon

RPT-filer kan åpnes på Mac- og Windows-plattformer ved hjelp av den gratis Crystal Reports Viewer.

Programmer som åpnes RPT filer
Windows
Microsoft Visual Studio
SAP Crystal Reports
Macintosh
SAP Crystal Reports Viewer

Filtype3AccountEdge Report

Utvikleren Acclivity Group
Kategori Data Files
Format N/A

.RPT alternativnummer 3

Rapport opprettet av AccountEdge Pro, et forretningsregnskapsføringsprogram; inneholder data fra angitte felt som brukes til å rapportere data i et tilpasset layout til brukeren.

Mer informasjon

Acclivity AccountEdge Pro gir rapporter for kontoer, bank, salg, tidsregning, kjøp, lønn, inventar, kortfil og tilpassede kategorier.

Du kan få tilgang til rapporter ved å velge Rapporter → Indeks til rapporter. I dette vinduet kan du vise, opprette og redigere rapporter (RPT-filer). Du kan også skrive ut rapporter eller eksportere dem til forskjellige filformater, for eksempel PDF eller HTML.

Programmer som åpnes RPT filer

Om RPT filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .rpt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype AccountEdge Report, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.