NO : SV : NL .replay Fil

.replay Filutvidelse

Filtype Fortnite Replay File

Utvikleren Epic Games
Kategori Spillfiler
Format N/A

.REPLAY alternativnummer

En REPLAY-fil inneholder en replay av gameplay i Fortnite, en sandkasseoverlevelse hvor spillerne samarbeider for å samle ressurser, bygge festninger og bekjempe fiendens skapninger. Den inneholder spilldata som brukes av Fortnite for å spille av spill.  REPLAY-filer tillater Fortnite-brukere å lagre replikene og rewatch dem for underholdning eller strategiske formål.

Mer informasjon

REPLAY-filer kan kun spilles av Fortnite. Også lagrer filene ikke selve videoen og kan ikke konverteres til en videofil.

Hvis du vil dele en REPLAY-fil og spille den i et annet program, må du bruke et skjermopptaksprogram for å ta opp avspillingen av REPLAY-filen. For å gjøre dette, start et opptak av skjermen, spill REPLAY-filen i Fortnite, og avslutt og lag opptaket. Du kan deretter dele den nylig lagrede videofilen med en annen bruker.

Programmer som åpnes REPLAY filer

Om REPLAY filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .replay er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Fortnite Replay File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.