Hoved : Filutvidelser : .qpf Fil

.qpf Filutvidelse

Filtype 1Quartus II Project File

Utvikleren Altera
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en QPF fil?

Prosjektfil opprettet av Quartus II, et program for analyse og optimalisering av HDL (Hardware Description Language) design; inkluderer data relatert til et enkelt designanalyseprosjekt; inneholder også informasjon om den nåværende versjonen av Quartus II-programvaren og alle revisjonene som er opprettet for prosjektet.

Programmer som åpnes QPF filer

Filtype 2QuickPad Encrypted Document

Utvikleren Klumbu
Kategori Text Files
Format Text

.QPF alternativnummer 2

Kryptert tekstdokument opprettet av QuickPad, en tekstredigerer brukes noen ganger som erstatning for Notisblokk på Windows; lagrer tekst som bare kan vises ved å åpne filen i QuickPad; brukes til å beskytte sensitiv informasjon.

Mer informasjon

For å lage en QPF-fil, velg Fil → Eksporter som QuickPad-fil ... fra QuickPad-programmenyen.

MERK: Siden QPF-filer ikke bruker et brukerdefinert passord når de er kodet, inneholder to QPF-filer med samme dokumenttekst de samme kodede dataene.

Programmer som åpnes QPF filer

Filtype 3Quest3D Project

Utvikleren Act-3D
Kategori Data Files
Format N/A

.QPF alternativnummer 3

Prosjekt opprettet med Quest3D, et 3D-utviklingsprogram som brukes til å lage 3D-spill, simuleringer og treningsprogramvare; inneholder prosjektdata og arbeidsområdeinnstillinger kan ses med gratis Quest3D Viewer.

Mer informasjon

Act-3D Quest3D er nå avsluttet.

Programmer som åpnes QPF filer
Windows
Act-3D Quest3D
Act-3D Quest3D Viewer

Om QPF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .qpf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Quest3D Project Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.