Hoved : Filutvidelser : .qml Fil

.qml Filutvidelse

Filtype QT Meta Language File

Utvikleren Digia
Kategori Developer Files
Format Text

.QML alternativnummer

Språkfil som brukes av Qt SDK, en desktop, mobil og innebygd UI-utviklingsramme for C ++ og QML-språk; inneholder JavaScript-basert QML kildekode kodet i UTF-8 format; ofte brukt til å utvikle mobile applikasjoner og komponenter som knapper.

Mer informasjon

En QML-fil vil alltid starte med minst en importoppgave (siden QML ikke importerer noen moduler som standard er det nødvendig med en importoppgave, ellers vil ingen elementer være tilgjengelige). Her er et grunnleggende eksempel på en QML-fil: import QtQuick 1.0Rectangle { bredde: 120; høyde: 160; ressurser: [ Komponent { id: contactDelegate Tekst { tekst: modelData.firstName + "" + modelData.lastName } } ] Listevisning { ankre.fyll: foreldre modell: contactModel delegere: kontakt Delegate }}

Programmer som åpnes QML filer
Windows
Digia Qt SDK
Linux
Digia Qt SDK
Macintosh
Digia Qt SDK

Om QML filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .qml er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype QT Meta Language File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.