Hoved : Filutvidelser : .pxx Fil

.pxx Filutvidelse

FiltypeKeyman Developer Encrypted Customization File

Utvikleren Tavultesoft
Kategori Encoded Files
Format N/A

.PXX alternativnummer

En PXX-fil er en kryptert tilpasningsfil opprettet av Keyman Developer, et program som brukes til å opprette, redigere og distribuere digitale tastaturer for alle typer språk. Den inneholder informasjon om brukergrensesnittet til et tilpasset tastatur som ble kompilert fra en .KCT tilpasnings kildefil.

Mer informasjon

Etter å ha opprettet et tilpasset digitalt tastatur, lar Keyman Developer deg distribuere tastaturet til andre brukere. PXX-filen er inkludert i fordelingen av tastaturet og bør ikke distribueres separat. Som standard blir PXX-filen plassert i prosjektutdatamappen med filen .MSI etter at du har kompilert KCT-tilpasnings kildefilen. PXX-filen er også låst til produktinstallatøren den ble opprettet med, noe som betyr at du ikke kan bruke PXX-filen med noe annet Keyman-produkt.

Programmer som åpnes PXX filer

Om PXX filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .pxx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Keyman Developer Encrypted Customization File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.