Hoved : Filutvidelser : .pwi Fil

.pwi Filutvidelse

Filtype Pocket Word Document

Utvikleren Microsoft
Kategori Text Files
Format Binary

.PWI alternativnummer

Dokument opprettet av Microsoft Word for Windows Mobile Edition, et tekstbehandlingsprogram også referert til som "Pocket Word;" opprettet på Pocket PC PDAer som kjører Windows Mobile-operativsystemet; ligner et Word ( .DOC ) dokument, men støtter ikke funksjoner som overskrifter, bunntekster og kommentarer.

Mer informasjon

Microsoft Outlooks notater-visning kan brukes til å vise PWI-filer når de synkroniseres med en Windows Mobile-enhet. Kontroller at synkronisering er slått på for notater, synkroniser deretter med Windows Mobile Device Center (WMDC), og se deretter notatene i Outlook. Microsoft ActiveSync ble tidligere brukt til å åpne PWI-filer i forbindelse med Microsoft Word. ActiveSync-installasjonen ga en plug-in for Word som tillot at Word åpnet dokumentene. Men med utgivelsen av WMDC er PWI-støtte ikke lenger gitt.

Noen PWI-filer kan åpnes på en PC med Microsoft Word. Imidlertid kan blekkdataene ikke vises riktig. Microsoft OneNote 2003 kan lese håndskrevne notater og tekst i PWI-filer. Noen eldre versjoner av Microsoft Works kan åpne Pocket Word-dokumenter, inkludert Works 7.0.

MERK: PWI-filer kalles også InkWriter / Note Taker-dokumenter.

Programmer som åpnes PWI filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Works
Microsoft Office
Microsoft Word
Microsoft OneNote 2016
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office

Om PWI filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pwi er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Pocket Word Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.