Hoved : Filutvidelser : .psv Fil

.psv Filutvidelse

Filtype 1Pipe System Viewer File

Utvikleren Engineered Software
Kategori CAD Files
Format N/A

Hva er en PSV fil?

CAD-fil opprettet av PIPE-FLO, et program som brukes til å designe væske- og gassrørsystemer; inneholder en arbeidsmodell av et rørsystem som kan ses med det frie PIPE-FLO Viewer-programmet; bruker et skrivebeskyttet format som ikke kan redigeres med noen PIPE-FLO-programvare.

Mer informasjon

PSV-filer kan brukes til å sende designutkast mellom lagmedlemmer og klienter for gjennomgang. Utformingen selv inneholder utstyr, rørledninger og notater og kan simuleres under ulike sett med forhold for å undersøke rørsystemets ytelse.

MERK: PSV-filer kan kun opprettes med Professional-versjonen av PIPE- FLO.

Programmer som åpnes PSV filer
Windows
Engineered Software PIPE-FLO Viewer

Filtype 2PlayStation 2 Save File

Utvikleren Sony
Kategori Spillfiler
Format Binary

.PSV alternativnummer 2

PlayStation 2 (PS2) spillfil opprettet ved hjelp av en PlayStation 3 (PS3); lagret når et PS2-spill spilles på et PS3-system; kan overføres fra PS3-harddisken til et minnekort, som kan brukes til å kopiere PSV-filen til datamaskinens harddisk.

Mer informasjon

Du kan manipulere PSV-filer ved hjelp av PSV Exporter og PS2 Save Builder. For det første kan du pakke ut filer fra en PSV-fil ved hjelp av PSV Exporter. Deretter kan du importere de ekstraherte filene til PS2 Save Builder for konvertering til et annet format, for eksempel Code Breaker .CBS format.

Programmer som åpnes PSV filer

Filtype 3Pluralsight Video File

Utvikleren Pluralsight
Kategori Video Files
Format N/A

.PSV alternativnummer 3

En PSV-fil er en video som brukes av Pluralsight Offline Player, en videospiller som brukes til å spille treningsvideoer når de er offline. Den inneholder en video av et opplæringsprogram som er lastet ned fra Pluralsight-nettstedet, som kan ses offline.

Mer informasjon

Pluralsight er en teknologilæringsplattform som hjelper bedrifter med å vurdere teamets tekniske evner og lære forretningsmessige mål. Det gir brukerne et bredt spekter av pedagogiske videoer som kan ses online. Men hvis en bruker trenger å se videoene uten nett, kan de laste ned videoene som er lagret i PSV-filer og vise dem med Pluralsight Offline Player. Brukere kan se nedlastede videoer i Windows og MacOS ved hjelp av Pluralsight Offline Player og i Android og iOS ved hjelp av Pluralsight-appen.

Programmer som åpnes PSV filer

Filtype 4Pipe Separated Values File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format Text

.PSV alternativnummer 4

Fil som brukes av ulike applikasjoner for datalagring og overføring; separerer datafelt ved røret "|" tegn på samme måte som .CSV files bruker komma "," tegn; nyttig når datafelt inneholder innebygde kommaer eller faner, for eksempel med et tekstbeskrivelsesfelt.

Mer informasjon

PSV-filer kan importeres til et Microsoft Excel-regneark hvis du definerer dataavgrenseren som rørkarakter. Microsoft Access kan også importere PSV-filer til datatabeller. I tillegg bruker programmerere noen ganger kommandolinjen for sed Unix-kommandolinjen til å analysere PSV-filer for inngangsdata eller for scripted data-utvekslingsprogrammer.

Programmer som åpnes PSV filer
Windows
Microsoft Access
Linux
sed

Om PSV filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .psv er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Pipe Separated Values File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.