Hoved : Filutvidelser : .pptm Fil

.pptm Filutvidelse

Filtype PowerPoint Open XML Macro-Enabled Presentation

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Zip

.PPTM alternativnummer

Makroaktivert presentasjon opprettet av Microsoft PowerPoint, et program som brukes til å lage presentasjoner og lysbildefremvisninger; inneholder en samling lysbilder, inkludert tekst, layout, bilder og innebygde makroer; Vanligvis brukes til å lagre forretnings-, markedsførings- og akademiske presentasjonsmaterialer.

Mer informasjon

I motsetning til .PPTX -filer, kan PPTM-filer utføre innebygde makroer. Selv om en PPTX-fil inneholder makroer, vil ikke PowerPoint tillate brukere å kjøre dem. De må først lagres som en PPTM-fil, og deretter kan makroene utføres.

PPTM-filer er basert på Open XML-dokumentformatet, som ble introdusert i Microsoft Office 2007. De kan åpnes i PowerPoint 2007 eller senere, eller av tidligere versjoner av PowerPoint med Open XML-komponenten installert.

Programmer som åpnes PPTM filer
Windows
Corel Presentations
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint 2016
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint for Mac
Microsoft Office Open XML File Format Converter
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Om PPTM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pptm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype PowerPoint Open XML Macro-Enabled Presentation Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.