Hoved : Filutvidelser : .pla Fil

.pla Filutvidelse

Filtype 1Sansa Playlist File

Utvikleren SanDisk
Kategori Audio Files
Format N/A

Hva er en PLA fil?

Musikk spilleliste for en SanDisk Sansa bærbar mediespiller; lagret i PLP-spillelistens format, som viser plasseringer av filer i et standard tekstformat; må overføres til PLAYLISTS-mappen på Sansa-enheten for å bli gjenkjent av spilleren.

Programmer som åpnes PLA filer

Filtype 2iriver iQuickList File

Utvikleren iriver
Kategori Misc Files
Format N/A

.PLA alternativnummer 2

Spilleliste med sanger lagret av en iRiver-bærbar musikkspiller, for eksempel T10 eller iDP-100; lagret i rotmappen; ligner en .M3U fil som brukes av mange programvare lydspillere.

Mer informasjon

Hvis du vil legge til en sang i iQuickList, velger du sangen og trykker og holder inne A-B-knappen. For å fjerne en sang, velg sangen i spillelisten og trykk A-B.

Programmer som åpnes PLA filer
Windows
iriver Future Play

Filtype 3ArchiCAD Project Archive

Utvikleren Graphisoft
Kategori CAD Files
Format N/A

.PLA alternativnummer 3

Prosjektarkiv lagret av ArchiCAD, et 3D-modelleringsprogram som brukes av arkitekter; kan omfatte flere CAD-design ( .PLN filer) samt Bibliotek Deler som kan refereres av design i arkivet.

Programmer som åpnes PLA filer
Windows
GRAPHISOFT ArchiCAD
Macintosh
GRAPHISOFT ArchiCAD

Om PLA filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pla er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ArchiCAD Project Archive Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.