Hoved : Filutvidelser : .pkg Fil

.pkg Filutvidelse

Filtype 1Symbian Package File

Utvikleren Nokia
Kategori Settings Files
Format Text

Hva er en PKG fil?

En PKG-fil er en pakke som er opprettet for Symbian OS-enheter. Den inneholder instruksjoner i vanlig tekstformat som kreves for å opprette en .SIS -fil, inkludert leverandørnavn, programvareavhengigheter og applikasjonsfiler som skal kopieres.

Mer informasjon

PKG-filer brukes til å bygge en SIS-fil med "makesis" -kommandoen, som er en del av CreateSIS-verktøyet.

Programmer som åpnes PKG filer
Windows
CreateSIS
Easy SIS Creator
UnSIS

Filtype 2Mac OS X Installer Package

Utvikleren Apple
Kategori Compressed Files
Format Binary

.PKG alternativnummer 2

En PKG-fil er en pakke med komprimerte installasjonsfiler som brukes til å installere et program. Den brukes vanligvis til å installere programvare i Mac OS X og kan installeres individuelt eller refereres av et installasjonsskript som følger med programvaren.

Mer informasjon

Dobbeltklikk pakken for å installere filene. Høyreklikk (Control-klikk) og velg "Vis pakkeinnhold" for å vise filene som er lagret i pakken. Apple Installer er det innebygde verktøyet for å åpne PKG-filer som følger med Mac OS X.

Programmer som åpnes PKG filer
Macintosh
Apple Installer
CharlesSoft Pacifist

Filtype 3PlayStation Store Downloaded Package

Utvikleren Sony
Kategori Spillfiler
Format N/A

.PKG alternativnummer 3

En PKG-fil er en fil som er lastet ned fra Sonys PlayStation Store, en nettbutikk med spill, filmer og demoer for PS3- og PSP-enheter. Den lagres i et kryptert format som bare gjenkjennes av kompatible Sony-enheter, og brukes spesielt for nedlastbare spill, spilloppdateringer og demoer.

Mer informasjon

Pakker som er lastet ned fra PlayStation Store, kan overføres til en PSP eller PS3 via USB, Memory Stick eller en nettverkstilkobling.

Programmer som åpnes PKG filer
Windows
Transfer to a Sony PS3 or PSP
Macintosh
Transfer to a Sony PS3 or PSP

Filtype 4Midtown Madness 2 Model File

Utvikleren Microsoft
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.PKG alternativnummer 4

Game data fil som brukes av Midtown Madness 2 (MM2), et 3D racing spill; sparer en 3D-modell av en bil; ligger innenfor .AR spillarkiver og kan redigeres med ZModeler.

Programmer som åpnes PKG filer

Filtype 5CoCreate OneSpace Modeling Package File

Utvikleren Parametric Technology
Kategori 3D Image Files
Format Zip

.PKG alternativnummer 5

Fil laget av CoCreate-programmer, som brukes til 3D-modellering; inneholder filene for en 3D-modell i et komprimert format; brukes til å redusere størrelsen på en modelldesign for overføring via Internett.

Mer informasjon

PKG-filer i Modeling 2005 eller tidligere bruker proprietær og CPIO ( .CPIO files) komprimering. PKG-filer i Modeling 2006 og senere bruker Zip-komprimering.

MERK: CoCreate OneSpace Modeling er nå kjent som CoCreate Modeling. Det var også tidligere kjent som OneSpace Designer Modeling og SolidDesigner.

Programmer som åpnes PKG filer
Windows
Adobe Acrobat
Parametric Technology CoCreate Modeling
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Om PKG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pkg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype CoCreate OneSpace Modeling Package File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 11.09.2021:
Hei! Som Mac-bruker har jeg alltid lurt på hva som var forskjellen mellom .pkg-installatører og .dmg. Takket være den fantastiske forklaringen din vet jeg nå at .pkgs er mer praktiske når det skal refereres til et installasjonsskript. Å åpne dem er veldig enkelt, ettersom bare ved å dobbeltklikke på dem, vil installasjonsprogrammet dukke opp, og jeg kan installere programmet mitt... Les mer