Hoved : Filutvidelser : .pdx Fil

.pdx Filutvidelse

Filtype 1Adobe Acrobat Index File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en PDX fil?

Indeksfil opprettet av Adobe Acrobat, et dokumentskaper og seerprogram; inneholder en indeks av dokumenter og kataloger; gjør det mulig å søke på flere .PDF dokumenter; nyttig for bedrifter som bruker store sett med PDF-dokumenter, for eksempel advokater.

Mer informasjon

PDX indekser kan opprettes under Velg alternativ → Dokumentbehandling → Fulltekstindeks med katalogvalg i Adobe Acrobat. Andre filer kan legges til en eksisterende PDX-indeks ved hjelp av samme alternativ.

Adobe Acrobat er tilgjengelig i Standard, Pro og Pro Extended versjoner.

Programmer som åpnes PDX filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtype 2Product Data eXchange File

Utvikleren NEMI
Kategori Data Files
Format XML

.PDX alternativnummer 2

Data data eXchange (PDX) datafil som brukes til å lette forsyningskjedenes interaksjoner; inneholder en total produktdefinisjon av et produsert produkt; Inkluderer data som materiellregning (BOM), originalproduktkonfigurasjon, godkjent produsentliste (ALM) og produkthistorie.

Mer informasjon

PDX-filer bidrar til å formidle teknisk informasjon mellom OEM-produsenter, leverandører av elektronikkproduksjonstjenester og komponentleverandører. De bruker et standardisert XML-format spesifisert i IPC-2570 Supply Chain Communication-standarden.

Programmer som åpnes PDX filer
Windows
Active Sensing PDXplorer Editor
Oracle Agile eXpress
Active Sensing PDXplorer Viewer

Om PDX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pdx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Product Data eXchange File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.