Hoved : Filutvidelser : .pdp Fil

.pdp Filutvidelse

Filtype 1Palo Alto Software Plan Component File

Utvikleren Palo Alto Software
Kategori Settings Files
Format N/A

Hva er en PDP fil?

Plan komponentfil opprettet av Business Plan Pro, et program som brukes til å lage forretningsplaner; inneholder en komponent av en plan, som kan være en tabell, likning, diagram eller emne; kan lastes ned og importeres til planen din.

Mer informasjon

Business Plan Pro inneholder mer enn 500 forretningsplanprøver som du kan redigere og bruke som ditt eget. Programvaren inneholder også trinnvis veiledning, planlegger innstillinger for ideelle organisasjoner, automatiske diagrammer og grafer, og og svar på juridiske spørsmål.

Programmer som åpnes PDP filer

Filtype 2Adobe Portable Document Format File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.PDP alternativnummer 2

Portable Document Format (PDF) fil opprettet av Adobe Acrobat eller et annet program som inneholder Acrobat plugin-modulen; støtter tekst, bilder, skjemaer og andre data; Vanligvis brukt til å publisere dokumenter opprinnelig opprettet i forskjellige formater.

Mer informasjon

Utvidelsen ".pdp" brukes sjelden til PDF-filer, men det støttes som en utvidelse for programmer som Adobe Photoshop CS5. Siden utvidelsen ".pdp" er uvanlig, bør du bruke filen .PDF i stedet.

Programmer som åpnes PDP filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements

Om PDP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pdp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Adobe Portable Document Format File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.