Hoved : Filutvidelser : .pdex Fil

.pdex Filutvidelse

Filtype Orient Computer Encrypted Data File

Utvikleren Orient Computer
Kategori Encoded Files
Format N/A

.PDEX alternativnummer

En PDEX-fil er en kryptert datafil opprettet av Orient Computer-krypteringsprogramvare. Den inneholder en fil som er kryptert for sikkerhetsformål, for eksempel beskyttelse mot skadelig programvare infeksjon eller uautorisert tilgang. PDEX-filer kan opprettes av ProtectData, Mail Protect, OricomSecureFP og Security Folder.

Mer informasjon

PDEX-filer lagres i et kryptert format som bare støttes av Orient Computer-programmet som opprettet filen. PDEX-filer kan brukes til forskjellige formål, avhengig av programmet som lager det. Mail Protect lager PDEX-filer for å beskytte innholdet i e-post og sikkerhetsmappe lager PDEX-filer for å beskytte brukernes filer fra ransomware-angrep.

Felles PDEX filnavn

[filnavn]. [utvidelse] .pdex - PDEX-utvidelsen legges til en fil når den er kryptert. For eksempel blir en sample.xlsx-fil sample.xlsx.pdex.

Programmer som åpnes PDEX filer

Om PDEX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pdex er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Orient Computer Encrypted Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.