Hoved : Filutvidelser : .patternlibrary Fil

.patternlibrary Filutvidelse

Filtype Painter Pattern Library

Utvikleren Corel
Kategori Misc Files
Format N/A

.PATTERNLIBRARY alternativnummer

Mønsterbibliotek opprettet og brukt av Corel Painter, et tegneprogram som brukes til å lage digitalt kunstverk; har en samling mønstre som kan legges til lerretet; inkluderer blomstert stoff, snørebånd, kjede og klavernøkler; ligner på .ABR Photoshop børster.

Mer informasjon

Mønsterbiblioteket kan nås gjennom Painter's Media Library Panel. Velg Vindu → Mediebibliotekspaneler → Mønster og Mediebibliotekspanelet vises med faner for Mønster, Gradient, Munnstykke, Søk og Vev bibliotek. Du kan deretter velge å opprette, importere eller eksportere et bibliotek med utvidelsen "patternlibrary".

Programmer som åpnes PATTERNLIBRARY filer
Windows
Corel Painter
Macintosh
Corel Painter

Om PATTERNLIBRARY filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .patternlibrary er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Painter Pattern Library Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.